Help for integrating the Laravel package
Forum rules: Always add your Laravel, Aimeos and PHP version as well as your environment (Linux/Mac/Win)
#5945 by mohal_04
04 Apr 2018, 06:53
Hi,

I have been trying to add a new field in Product form. For which I have been asking help on this post: https://aimeos.org/help/post5892.html#p5892

But the funny thing happened is that now existing fields are not saving data in sub-part.

The field I added is "oldcode." I have added it in Basic section can be seen in this screen-shot:

new_field.jpg
new_field.jpg (62,97 KiB) Viewed 159 times


But now fields on other sections are not working. For example, images are not saving now and Texts are also not saving. Plus, price is also not saving. See attached screen-shot:

old_fields.jpg
old_fields.jpg (51,45 KiB) Viewed 159 times


Do I have to overwrite all these fields? If yes then how?

Please, reply!

Thanks!
#5946 by mohal_04
04 Apr 2018, 08:01
mohal_04 wrote:Hi,

I have been trying to add a new field in Product form. For which I have been asking help on this post: https://aimeos.org/help/post5892.html#p5892

But the funny thing happened is that now existing fields are not saving data in sub-part.

The field I added is "oldcode." I have added it in Basic section can be seen in this screen-shot:

new_field.jpg


But now fields on other sections are not working. For example, images are being saved but not shown and Texts are also not showing. Plus, price is also not showing. See attached screen-shot:

old_fields.jpg


Do I have to overwrite all these fields? If yes then how?

Please, reply!

Thanks!