Error in Aimeos-Admin-Interface afer update to 16.7.0

Questions around the TYPO3 integration and plugins
Forum rules
Always add your TYPO3/Flow, Aimeos and PHP version as well as your environment (Linux/Mac/Win)
franzrudolf
Posts: 38
Joined: 23 Nov 2015, 14:10

Error in Aimeos-Admin-Interface afer update to 16.7.0

Post by franzrudolf » 31 Jul 2016, 17:07

Hi again,

if I choose the simple view -> product in the aimeos-admin-interface following error is thrown:
interface-error.jpg
interface-error.jpg (220.89 KiB) Viewed 857 times
Again: Thanks a lot in advance for any help.

User avatar
aimeos
Administrator
Posts: 3787
Joined: 01 Jan 1970, 00:00

Re: Error in Aimeos-Admin-Interface afer update to 16.7.0

Post by aimeos » 01 Aug 2016, 14:41

The page decorator has been split up. Maybe your TYPO3 installation has some cached files. Maybe deleting ./typotemp/Cache/ helps
Professional support and custom implementation are available at Aimeos.com
If you like Aimeos, Image give us a star

franzrudolf
Posts: 38
Joined: 23 Nov 2015, 14:10

Re: Error in Aimeos-Admin-Interface afer update to 16.7.0

Post by franzrudolf » 01 Aug 2016, 18:48

I deleted all files in the typo3temp-directory, but the error remains the same. Might this be a bug?

User avatar
aimeos
Administrator
Posts: 3787
Joined: 01 Jan 1970, 00:00

Re: Error in Aimeos-Admin-Interface afer update to 16.7.0

Post by aimeos » 02 Aug 2016, 10:17

If it would be general bug, more people would have reported this issue.

If APCu is enabled, the old configuration will remain in the memory of the web server until it's cleared. But the APCu option in the Aimeos configuration of the Extension manager isn't usually enabled.
Professional support and custom implementation are available at Aimeos.com
If you like Aimeos, Image give us a star

franzrudolf
Posts: 38
Joined: 23 Nov 2015, 14:10

Re: Error in Aimeos-Admin-Interface afer update to 16.7.0

Post by franzrudolf » 02 Aug 2016, 14:18

That was it!! Obviously, the APC-Cache is set by default in the Extension-manager. Since I disabled it, there is no error in the admin-interface anymore.
Thank you so much. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Post Reply