A problem to configure search and attributes filter

Questions around the TYPO3 integration and plugins as well as Flow and NeosCMS
Forum rules
Always add your TYPO3/Flow, Aimeos and PHP version as well as your environment (Linux/Mac/Win)
abcdomino
Posts: 15
Joined: 28 Dec 2015, 22:58

A problem to configure search and attributes filter

Post by abcdomino » 28 Dec 2015, 23:11

Hello guys,
I'm a newbie and have spent a lot of time trying to activate Catalog Filter. In my case the Tree Filter works ok, but when trying to filter by attribute or by typing a search string I does affect items (however the items are being refreshed). Please tell me what options are critical to work this properly. Please help, I need this option very much.

Best regards,
Dominik

abcdomino
Posts: 15
Joined: 28 Dec 2015, 22:58

Re: A problem to configure search and attributes filter

Post by abcdomino » 28 Dec 2015, 23:24

I'm using TYPO3

User avatar
aimeos
Administrator
Posts: 3097
Joined: 01 Jan 1970, 00:00

Re: A problem to configure search and attributes filter

Post by aimeos » 29 Dec 2015, 22:11

Can you please describe in more detail what's the problem, maybe with one or two screenshots? Currently, we have no clue what your problem is ...

One hint: Please review the flexform settings in the plugins of your installation and make sure all page references are configured properly!
Professional support and custom implementation are available at Aimeos.com
If you like Aimeos, Image give us a star

Post Reply