Questions around the TYPO3 integration and plugins as well as Flow and NeosCMS
Forum rules: Always add your TYPO3/Flow, Aimeos and PHP version as well as your environment (Linux/Mac/Win)
#2849 by arunimadas
31 May 2016, 05:05
I am facing a issue in aimeos expert mode. After clicking on product tab no pop windows is opened and errors are observed.
I am using TYPO3 version 6.2 and aimeos_16.4.3
Attachments
step2.png
After clicking on product button this error is observed.
step2.png (73.95 KiB) Viewed 572 times
step3.png
internal server error is observed
step3.png (85.09 KiB) Viewed 574 times
#2854 by aimeos
31 May 2016, 10:10
There seems to be something wrong in your installation. Can you please de-install and re-install the Aimeos extension? You should also update you TYPO3 to the latest 6.2 version even if I don't think that's the issue. Maybe you have to delete everything in the "./typo3temp/" folder.
#2860 by arunimadas
02 Jun 2016, 06:05
Hi Admin, thanks for your reply

I have tried the way you described above but i am still same issue.

This problem I observed that is happening when we do any database operation like saving data, fetching data,etc.

You can also see in my screenshot that same action is giving success when it doesn't have any database operation like overview.

I hope i was able to understand you the issue.

please suggest the way

Thanks
Attachments
step3.png
step3.png (84.25 KiB) Viewed 562 times
#2863 by aimeos
08 Jun 2016, 07:27
Is there any warning or error message in the TYPO3 syslog table or the error log of the web server?
If you can't find out more about this error, can you please set up a fresh TYPO3 installation and install Aimeos from scratch? I think there's something wrong with your current one.